home

Overnachtingsmogelijkheden voor wadlopers vanuit Pieterburen, Lauwersoog, Ameland, Schiermonnikoog of Holwerd.

Op deze webpagina treft U linkjes, banners en advertenties van hotels, campings, instellingen of overnachtingsinitiatieven uit onze omgeving. Om Uw verblijf en wadlooptocht zo gemakkelijk en zo aangenaam mogelijk te maken, heeft het Wadloopcentrum Pieterburen deze webpagina voor U in het leven geroepen. Bedrijven uit de omgeving worden hier in de gelegenheid gesteld om zich aan U te profileren met hun overnachtingsmogelijkheden. Zoekt U een hotel, groepsaccommodatie, B&B, of camping ? Snuffel eens lekker rond op deze pagina. Er zit vast wel een geschikte overnachtings aanbieder voor U bij.
Waddencamping Boet'n Toen


Midden in het dorp Pieterburen, achter de fraaie middeleeuwse kerk en de bekende botanische tuin "Domies Toen" ligt de camping "Boet'n Toen". De camping ligt op de voormalige groentetuin van de vroegere dominee en bestaat uit twee beschutte velden. Het eerste veld is bestemd voor tenten en het tweede veld voor caravans en campers. Er zijn verder nog een aantal trekkershutten en caravans te huur. De camping wordt geëxploiteerd door een groep vrijwilligers van de vereniging "Vrienden van Waddencamping Pieterburen". Een overnachting met een tent kost € 7,00. Voor een slaapplaats in een gehuurde caravan betaald u € 14,00. Voor kinderen is er korting. Het tarief voor een nacht in de trekkershut (4 pers.) is € 38,00. Ook is er de mogelijkheid, tegen een redelijk tarief een seizoenplaats te huren. Voor verdere informatie zie: www.campingboetntoen.nl

06 570 226 90

Pieterburen is een klein, gezellig dorp op een steenworp afstand van de Waddenzee en staat o.a. bekend om het wadlopen. Een wandeling op het wad is een bijzondere ervaring, die je niet mag missen. Voor fietsers en wandelaars is er ook genoeg te beleven (wandel-, fiets- en kanoroutes).


Groepsaccommodatie De Waddenhoeve

Groepsvakantiehuis voor 30 personen aan de Waddenkust nabij Pieterburen.

06 293 777 63

www.waddenhoeve.com


Hostellerie de BroeksterMaar

Gastenkamers en appartement

Broeksterkleiweg 3

9968 TG PIETERBUREN

0595 - 48 16 32

Voor een heerlijk rustige overnachting -buiten Pieterburen- voor en/of na uw wadlooptocht.

www.broekstermaar.nl


Kraak van van Dam

Boek voor Uw vakantie een bijzonder vakantiehuis, het oude dorpskerkje van Oosterbierum.

7 personen 3 slaapkamers. Terp 12 8854 AD Tussen Harlingen en Franeker

www.dekraakvanvandam.nl


Ievers
U vertoeft in een voormalige dorpskerk. een groepsverblijf met volop sfeer voor gezinnen, collega's families en vrienden. 10 personen 4 slaapkamers 2 badkamers (miva) Tussen Sneek en Grou.
www.ievers.nlHet Klooster
16 sfeervolle kamers, eigenwijze keuken voor uw lunch/diner. Diverse zalen voor congressen, vergaderingen, bruiloften en feesten.      Jolanda Bos- Jongbloed      Damsterweg 8  9977 RH Kloosterburen.                                                                                       www.hotelhetklooster.nl

D'Olle pastorie B&B, Sauna en Groepsaccommodatie te Vierhuizen.


Olle pastorie


Op slechts 8 autominuten van Lauwersoog een gemoedelijke thuisbasis voor Uw wadwandeltocht en/of ontdekkingstocht in werelderfgoed Waddenzee en verrassend Groningen.  www.ollepastorie.nl                                                                                          +31 (0) 6 33 58 58 64
Vakantiehuis t Foske in Rottum
vakantiehuis t Foske
Houdt U van wandelen, fietsen of wadlopen, dan zit U in Groningen goed. De omgeving van vakantiehuisje 't Foske bij Rottum biedt het allemaal. Voor rust en ruimte, prachtige luchten en de weidsheid van het Groninger Wierdenlandschap is gezorgd. 4 personen, 2 slaapkamers, houtkachel. Huisdieren welkom. Tussen Pieterburen en Roodeschool, 7 km van de Waddenkust.

Doodstilsterweg 2, 9998 NJ Rottum.
www.foske-rottum.nlHotel de MarneIn Hotel De Marne kun je niet overnachten, maar je vindt er wel adressen om te overnachten.

Hotel de Marne is een samenwerkingsverband van kleine ondernemers op het gebied van tourisme, recreatie en activiteiten. Het Wadloopcentrum Pieterburen is ook lid van deze Cooperatie.

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Natuurdorp Suyderoogh.

Suyderoogh

Vakantiepark Natuurdorp Suyderoogh ligt in het Nationaal Park Lauwersmeer.
Kom overnachten in een van onze prachtige bungalows. Zie verder de Website:Hotel Waddenweelde


BannersKlik op een banner om naar betreffende website te gaanWaddenhoesTerug naar boven